PREȚ SPECIAL ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ 1.25 - 1.45 RON / KG DEȘEURILE ELECTROCASNICE
  • img
  • img
  • img
img0744-607656
imgoffice@pajurca.ro

INFORMARE
În data de 24.06.2024 - Luni - Societatea noastră este ÎNCHISĂ


Am multe Deseuri ce sa fac cu ele?

Client: Am mai multe Deseuri ce sa fac cu ele?

Pajurca: In primul rand trebuie sa identificati ce sortimente de deseuri aveti, pentru acesta va rog sa vizitati MATERIALE. Tot ce gasiti pe aceasta pagina se poate valorifica in cadrul societatii noastre.

Cum adica pauza de masa? Nu scrie pe site ca aveti si pauza de masa! Eu ma grabesc!!!

Client: Cum adica pauza de masa? Nu scrie pe site ca aveti si pauza de masa!

Pajurca:Pe pagina noastra de web www.pajurca.ro in submeniul DESPRE NOI puteti gasi informatii despre orarul nostru tot aici este specificat ca avem pauza de masa 30 - 45 de minute la amiaza, nu este o ora concreta pentru ca poate varia de la zi la zi.

Am multe Deseuri dar nu am transport, aveti sa ma ajutati cu transportul?

Client: Am o gramada de feluri de Deseuri si cantitativ destul de mult dar nu am cu ce sa fac transportul acestora. Puteti sa ma ajutati cu transportul?

Pajurca:Asiguram transportul Deseurilor pe raza Municipiului Oradea doar pe baza de programare! Pentru acesta trebuie sa suna-ti la numarul de telefon 0744607656 - o sa fiti programati pentru o data viitoare cand vor ajunge colegi nostri sa va ridice Deseurile, o sa trebuiasca sa ii insotiti la Depozitul nostru pentru cantarire si pentru ridicare contravalori pe baza de Carte De Identitate ( Buletin )

Am avut numai fier greu numaaaai fier bun!!! De ce ați achitat deșeurile la prețul de tablă?

Client: Am avut doar fier brut, doar fier greu!!! De ce am fost plătit la prețul mai mic de pe website adică acela de FIER TABLĂ? Am avut o poartă, două țevi de fier, gardul de fier și niște laboșe!

Pajurca:În lista de prețuri fie acela din orice categorie veți găsi mai multe sortimente. Spațiul nu ne permite să explicăm acolo mai multe. La fier este foarte simplu! Există 4 feluri de fier.
1. Fier Tablă (sau Amestec) - aici ajunge orice ce este tablă ori amestecat și dacă este în acel amestec, fier mai gros de 6mm sau fontă.
2. FIER GREU (peste 6mm grosime) trebuie să fie neparat materialul feros mai gros de 6mm atunci și doar atunci se încadrează în categoria această.
3. FIER E100 adică Tablă din caroserii Exclusiv bucăți de caroserie curățate.
4. Șpan de Fier - fără pământ sau alte impurități.
În cazul în care nu anunțați inainte să vă cântărească personalul că aveți mai multe categorii de fier sub mormanul din remorcă/masină din perspectiva dumneavoastră. Este foarte probabil să vă incadreaze toată cantitatea la fier amestec în cazul în care doar asta se vede la inspecția vizuală.

De unde pot afla CE PRET oferiti pentru Deseurile mele?

Client:Am mai multe tipuri de Deseuri, cat o sa primesc pentru acestea?

Pajurca:Pe pagina noastra de web www.pajurca.ro in submeniul PRETURI aveti 4 categorii mari. DESEU FIER , DESEU NEFEROS, DEEE, DESEU FRACTIE USCATA Dand click pe oricare dintre acestea aveti posibilitatea sa verificati toate Preturile actualizate la zi!

Am comandat mașină pentru transport, a venit dar eu nu am mai ajuns nici dupa 2 - 3 poate 6 luni după bani, ce fac acum ca să iau cașcavalu băieți?

Client:Bună ziua, Acum vreo 3 - 4 poate chiar 6 luni am comandat un transport de la dumneavoastră pentru niște deșeuri. Nu am mai ajuns în aceste luni să ridic bani, cum pot ridica acum bani?

Pajurca:În cazul în care ați comandat un transport și ulterior transportului după expirarea a 30 de zile calendaristice nu ați ridicat contra valoarea, considerăm că l-ați oferit fără contravaloare. Trebuie să ajungeți să ridicați bani în maximim 30 de zile de la ridicarea deșeurilor!

Nu ma pricep deloc, Cum pot categoriza Deseurile?

Client:Nu am mai facut asta inainte, nu ma pricep. Am facut curat prin casa si am adunat o gramada de deseuri. Cum pot face diferenta intre ele?

Pajurca:Aveti mai multe posibilitati, in principiu vizitati pagina noastra www.pajurca.ro. Aici puteti vizualiza lista materialelor dand click pe meniul MATERIALE sau verificand submeniul PRETURI aici gasiti preturile acestora, cu poza si numele deseului. Pe pagina noastra de facebook Colectare Fier Vechi Oradea puteti gasi articole despre categoriile si detali despre materiale.

Am sunat de mai multe ori dar nu am primit masina pentru transport, ce sa fac?

Client:Am sunat de mai multe ori, am fost programat pentru transport dar nu a mai ajuns masina. Nu inteleg de ce nu a ajuns masina daca mi-a fost promisa.

Pajurca:Aceste situati sunt foarte putine, si daca se iveste este din cauza unei defectiuni sau lipsa de personal. Nu dureaza mult si incercam sa remediem cat de repede posibil! Totodata trebuie sa precizez daca ati fost programati pe o data si in acea data nu ati raspuns la telefon nici dupa mai multe incercari de contactare, nu mai consideram valabila programarea doar daca re-sunati si re-programati o alta ridicare. Aceasta doar in cazul in care este vorba despre canitati de Deseuri minore, la canitati mari de Deseuri avem posibilitatea sa ridicam deseurile individual. Explicatia este una foarte simpla, in cazul in care aveti o canitate mica de Deseuri nu avem rentabilitatea sa ne deplasam doar dupa acea, de acea sunteti programati si cand sunt mai multe ridicari din zona putem ridica si Deseurile dumneavoastra. In cazul in care este vorba despre o cantitate mai mare de Deseuri imediat este rentabila transportul Deseurilor. In cazul in care doriti sa predati deseurile cu titlu gratuit trebuie specificat operatorului cu care vorbiti la telefon!

Am sunat de multe ori dar nu imi raspunde la telefon, de ce?

Client:Am sunat si dimineata si la amiaza si dupa masa dar nu imi raspunde nimeni la telefon! De Ce?

Pajurca:Nu se intampla des acest lucru, chiar daca nu raspunde nimeni o sa fiti re-sunati! In cazul in care NU a raspuns nimeni dar nici nu v-a sunat nimeni inapoi, poate fi o eroare la operatorul de telefonie sau pur si simplu motive omenesti de care toti ne putem lovi cateodata! Incercam tot posibilul sa va sunam inapoi, este si beneficiul nostru sa facem acest lucru!

Ce insamna canitate mare de Deseu? Cat este deja o canitate mare de Deseu?

Client:Am citit pe pagina voastra cum ca preturile pot fi negociabile la cantitati mari de deseuri, cat trebuie sa fie ca sa fie cantitate mare?

Pajurca:Variaza de la caz la caz, de acea nu am specificat pe pagina acest lucru. Va invit sa intrebati personal sau telefonic cat putem oferi maxim pentru o anumita cantitate.

Sunt Persoana Fizica - ce am de facut pentru a vinde Deseurile mele ?

Client:Nu am firma, sunt persoana fizica ce am de facut ca sa pot vinde Deseurile mele la voi?

Pajurca:Nu trebuie sa aveti firma pentru asa ceva, este suficient sa aveti o CARTE DE IDENTITATE (BULETIN) valabil de Romania. Dupa ce ajungeti la noi in Depozit pe Str. Micsandrelor Nr. 36 in Oradea, toate deseurile dumneavoastra pe categorii vor fi cantarite, apoi veti primi un BORDEROU DE ACHIZITII pe numele dumneavoastra cu toate Deseurile cantarite, care va afisa : cantitatea fiecarui deseu , pretul acestora in parte, suma fiecaruia, taxa de 2% care se scade din total, si totalul pe care il primiti in mana. Nu este greu, este pe intelesul tuturor.

Sunt Persoana Juridica si doresc sa valorific Deseurile noastre, ce am de facut?

Client:Suntem o firma producatoare de Deseuri, ce avem de facut?

Pajurca:In cazul in care doriti sa vindeti regulat Deseuri catre societatea noastra trebuie sa facem un contract, daca doriti sa vindeti deseuri ca si societate aveti nevoie: Aviz de Insatoirea Marfi, ANEXA 3, FACTURA iar daca suma NU depaseste 5000 RON atunci si CHITANTA. Daca suma depaseste 5000 RON, faceti factura si vom face virament in contul dumneavoastra. Deseurile sunt cu TAXARE INVERSA deci nu continte TVA si aici trebuie scazut 2% din total pentru Taxa de Mediu.

Vad ca este o diferenta de 1 RON / KG la anumite sortimente de CUPRU, de ce?

Client:Am vazut pe pagina http://pajurca.ro/neferoase.php de preturi Neferoase cum ca este o diferenta de 1 RON / KG la cele doua sortimente de CUPRU, de ce?

Pajurca:Diferenta este simpla, in cazul in care aveti DESEU CUPRU din cabluri DECOJIT si STRALUCIOTOR (NEARS - NEULEIOS - NEMURDAR) atunci acesta valoreaza cu 1 RON mai mult decat orice altfel de Deseu de cupru. Restul Deseurilor de Cupru tabla, cablu ars, sarma din bobinaje, piese de cupru (ROSU), etc merg la pretul normal.

Ce sunt alea DEEE? Eu am un Frigider, Microunde, TV, Monitor si Telefon! Se incadreaza?

Client:Nu inteleg ce sunt alea D.E.E.E ? Am un Frigider, Masina de Spalat, Monitor si un Smartphone vechi!

Pajurca:D (DESEU) E ( ECHIPAMENTE ) E ( ELECTRICE ) E ( ELECTRONICE-ELECTROCASNICE ) [DEEE] Aici puteti include: Frigider, Masina de Spalat, Tv, Monitor, Radio, Telefon, Microunde, Cuptor electric, Orice echipament Electronic sau Electric, Calculatoare, Laptop, piese mici de electronice, placi de baza, piese de telefoane, orice fel de piese sau placi electronice! Preturile acestora le puteti gasi pe pagina noastra de web in submeniul PRETURI : http://pajurca.ro/deee.php

Am un telefon stricat, veniti dupa el?

Client:Am un telefon, cat dai pe el ?

Pajurca:Aproape cel mai des intalnit dialog! Suntem un CENTRU DE RECICLARE, cumparam Deseuri. Cumparam si Deseuri de Telefon, are pret per KILOGRAM, pretul il puteti gasi pe pagina noastra www.pajurca.ro in submeniul PRETURI la DEEE.

Am doua calorifere nu vreau bani doar vrea sa scap de ele, ma ajutati?

Client:Am renovat apartamentul si am schimbat doua calorifere, nu vreau bani doar sa scap de aceste gunoaie! Le dau gratis, veniti dupa ele?

Pajurca:In cazul in care doriti sa il dati cu titlu gratuit puteti beneficia de Transport aproape instant, trebuie doar sa suna-ti la numarul de telefon 0744607656.

Daca veniti dupa Deseurile mele dar nu am posibilitatea sa merg sa ridic bani! Ce este de facut?

Client:Am sunat la numarul de telefon si am fost programat pentru un transport de Deseuri de la mine de acasa, dar nu am posibilitatea sa merg sa ridic bani! Ce este de facut?

Pajurca:In cazul acesta puteti sa veniti cu Soferul nostru pana la depozit ca sa insotiti Deseurile pana la cantar, apoi sa ridicati bani cu C.I ( BULETINUL ) dumneavoastra. Depozitul nostru este in Oradea deci va poate ridica un TAXI sau va putem transporta pana la prima statie de autobus care este la nici 1 KM de noi.

Nu am BULETIN ( Carte de Identitate ) cum predau Deseurile la voi?

Client:Eu nu am un buletin la mine, nu puteti sa imi eliberati bani fara acesta?

Pajurca:NU! In cazul in care nu aveti un buletin ( CARTE DE IDENTITATE ) la dumneavoastra noi refuzam descarcarea acestora!

Nu sunt Cetateam Roman si nu am Carte de Idenitate ( BULETIN ) Romanesc - cum predau Deseurile la voi?

Client:Nu sunt Cetatean Roman am Carte de Identitate (BULETIN) dar nu este Romanesc. Pot sa predeau cu acesta Deseurile?

Pajurca:Din pacate programul de Gestiune accepta doar Codul Numeric Personal Romanesc, doar cu C.I Romanesc puteti valorifica Deseurile la noi!. NOTA: Daca aveti Sedere Temporara si ati primit C.N.P de Romania, acesta functioneaza!

Am mai multe utilaje dar sunt prea mari sa le pot transporta , ce este de facut?

Client:Am mai multe utilaje care nu mai funcioneaza dar sunt extrem de mari pentru a fi transportate intregi! Ce este de facut?

Pajurca:Trebuie sa ne suna-ti ca sa va intrebam detali in legatura cu acestea! In principiu daca ne intelegem la pret, putem sa le maruntim la fata locului cu ajutorul aparatelor OXY-GAS dupa care este mai usor de transportat si manipulat! Costul acestor taieri si transportul aferent este discutie de negociere individuala!

Am predat niste Electrocasnice la unul dintre centre si am primit cupoane valorice - la voi primesc bani adevarati sau si aici oferiti doar bani de monopoly?

Client:Am predat cateva Electrocasnice si Electrice la unul dintre centrele de la Supermarketurile din oras, am primit contravaloare in CUPOANE VALORICE. Am vazut pe pagina voastra ca achiztionati si voi asa ceva, intrebarea mea este daca primesc BANI adevarati la voi sau tot CUPOANE cu care pot cumpara decat de la Magazinele astea?

Pajurca:La societatea noastra puteti valorifica orice DESEU ELECTRONIC si/sau ELECTROCASNIC doriti si veti primi contravaloarea per KG in RON nu CUPOANE! Puteti verifica preturile acestora pe pagina noastra de web: PRET DEEE

Nu sunt din judetul BIHOR - pot sa vin cu Deseuri la voi?

Client:Nu sunt din BIHOR dar vreau sa vand Deseurile la voi, POT face asta?

Pajurca:Sigur ca da, oricine detine CNP Romanesc sau are FIRMA Activa in Romania poate vinde Deseuri la societatea noastra.

Nu am gasit Programul de Lucru - pana la ce ora pot sa vin?

Client:Am cautat pe site dar nu am gasit program de lucru, ia zi daca vin sambata la 11 - sunteti?

Pajurca:LUNI - VINERI de la 8:00 pana la 17:00
iar SAMBATA de la 8:00 la 13:00
Daca suntem in concediu afisam treaba asta pe pagina noastra de web www.pajurca.ro si pe toate subpaginile

img

Săptămâna acesta vă putem oferi prețul de 1,25 RON / KG pentru DEȘEURILE ELECTRONICE / ELECTROCASNICE de tip TV si Monitor
iar Frigiderele, masinile de spalat ori alte echipamente mici Electrice 1,45 RON/kg numele de cod este TOT ce se poate băga în priză!
Dorim să vă atragem atenția că PREȚUL SPECIAL este valabil doar pentru DEȘEURILE sus amintite!
Vă rugăm să verificați prețurile în submeniul PREȚURI dând click pe Meniul "PREȚURI"
Acolo veți avea categoriile acestora și prețul pe care il primiți pentru ele!
Singura condiție este să fie întreagă - nedesfăcută! Fără lipsuri!

img   img   img  

img