PREȚ SPECIAL ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ 33.00 - 35.00 RON / KG DEȘEURILE de CUPRU
  • img
  • img
  • img
img0744-607656
imgoffice@pajurca.ro

INFORMARE
În perioada 29.11.2021 - 01.12.2021 societatea noastră este ÎNCHISĂ, redeschidem în data de 02.12.2021 - Joi de la 8:00 dimineața.

SC PAJURCA METAL GROUP SRL

Strada. Micsandrelor nr. 36, Oradea, Bihor, Romania

Compania noastră are ca domeniu de activitate colectarea și reciclarea deșeurilor feroase și neferoase, de hârtie, ambalaje, carton, maculatură, folie, PETuri, alte deșeuri de mase plastice, acumulatori uzați,doze de aluminiu, deșeuri electronice și electrocasnice, componente PC, Procesoare de la persoane juridice și fizice.Colectarea se face prin punctul nostru de colectare sau, de la o anumită cantitate în sus, de la sediul clienților.


Firmele care se ocupă la rândul lor de Colectarea Deșeurilor pot solocita o ofertă pentru toate Deșeurile cumpărate de noi, la canități mari putem negocia prețurile!

Persoanele Juridice interesate se pot adresa prin email sau telefonic pentru lista de prețuri și detali în colaborare.

Persoanelor Fizice le atragem atenția la Taxa de Mediu 2% care se operște la sursă din fiecare KG de Deșeu predat Centrelor de Reciclare din Romania.

Transportul și debitarea la cantități mari de deșeuri este GRATIS și suportat de compania noastră! Acesta funcționează pe bază de programare - Vă rugăm să sunați la Numarul de telefon!


Prețurile la cantități mari sunt Negociabile!

Vă rugăm să ne contactați pentru detali la numărul de telefon sau la adresa de email de mai sus.

Programul de lucru

Luni-Vineri : 8:00 - 17:00
Sambată : 8:00 13:00
Duminică : Inchis
Pauza de masă:
30 - 45 minute la amiază!

 

Video Explicativ - SC Pajurca Metal Group SRL

Foarte multi nu stiu exact ce sa creada despre Depozitele de Reciclare, cum functioneaza, ce trebuie sa faca, pentru a incepe predarea materialelor fara a le mai oferi gratis!In intampinarea acestora am facut acest scrut video montaj despre tot procedeul care trebuie urmat si despre desfasurarea predari exacte in acest fel nu va mai fi strain nimanui!Daca aveti orice intrebare va stam la dispozitie in email la adresa office@pajurca.ro sau telefonic 0744 607 656. Pentru preturile actualizate vizitati pagina www.pajurca.ro Vizionare Placuta!

Posted by Colectare Fier Vechi Oradea on Wednesday, November 25, 2015 

img

Săptămâna acesta vă putem oferi prețuri între 33.00 RON - 35.00 / KG pentru DEȘEURILE de CUPRU
Dorim să vă atragem atenția că PREȚUL SPECIAL este valabil doar pentru DEȘEURILE sus amintite!
Vă rugăm să verificați prețurile în submeniul PREȚURI dând click pe Meniul "PREȚURI"
Acolo veți avea categoriile acestora și prețul pe care il primiți pentru ele!
Vă rog să verificați în submeniul PREȚuri diferențele dintre cele două sortimentele de cupru pentru a întețelege clar care este motivul pentru diferența de preț.

img   img   img