EZEN A HÉTEN KIEMELT ÁRA VAN 1.25 - 1.45 RON / KG Elektronikus és a háztartási készülék hulladék
  • img
  • img
  • img
img0744-607656
imgoffice@pajurca.ro


2024.06.24 -én - Hétfön - Cégünk ZÁRVA tart!


SC PAJURCA METAL GROUP SRL

Micsandrelor utca 36 szám, Nagyvarád, Bihar, Románia

Cégünk fő tevékenysége a lakossági-, illetve cégek működése és a gyártás során keletkezett hasznosítható fém illetve szinesfém hulladékok átvétele, előkezelése, értékesítése.

A főbb tevékenységünkhöz tartozik a Vas- és Színesfém kereskedés amiben az átvett anyagok:

Szinesfémek: Vörös Réz (NEM Vásárolunk égetett rezet a magánszemélyektöl), Sárgaréz, Aluminium(Drót,Profil,Offset,Gyártásközi,Ontvény,Forgács,Hutö,Felni), Bronz, Inox(Saválló), Olom, Aluminium Uditös Dobozok,Akkumulátor, Zamak(Spiáter), Zink(Horgány), stb.

Fémek: Ocska Vas, Öntvény, Tábla, Karosszériák, Vas Span reszélék(forgács), stb.

Papír, Karton, müanyag gyumölcsös ládák, muanyag sörös ládák, PVC, Polipropilena, Polietilena,Űveghulladék, Folia, PET Palackok, stb.

DEEE Hulladék: Háztartási készűlékek, Hűtöszekrények, Mosogép, Televizió, monitor, stb, Elektromos és Elektromos Háztartási hulladék, hütök, tv,nyomtató, hajszáritok, stb; Számitogép, Laptop, Mobil Telefon, proceszor, tv tunner, modem, video kártya, PC kártya, RAM, stb.


** Magyarországon élő, csak és kizárólag magyar személyi igazolvánnyal illetve lakcím kártyával rendelkező személyek esetén a hulladék leadásához kotelező egy Román személyi igazolvány.
Kérem hívjon a +40 744 607 656 számon vagy az office@femhulladek.ro email címen. Az árak nagy tételek esetén (több mint 1000kg) alkudhatóak!

A szállitas és az anyagok méretre vágassa a mi dolgunk! Kérjuk keresen minket a részletekért!

img

Ezen a héten 1,25 RON / kg árat kínálhatunk az elektronikus hulladékok és a háztartási készülékekért mint peldaul TV vagy Monitor.
A Hutoszekenyrek, mosogepek vagy mas apro elektronikai hulladek pedig 1,45 RON/kg ! Bármilyen típusú vagy formájában, a kódnév minden, amit be lehet helyezni a konnektorba!
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a speciális ár csak a fent említett hulladékra érvényes!
Kérjük, ellenőrizze az árak árát az almenüben az "Ára" menüre kattintva
Ott találhatóak a kategóriák és az ár, amelyet kínálunk!
Az egyetlen feltétel teljes - bontatlan állapot!

img   img   img