EZEN A HÉTEN KIEMELT ÁRA VAN 0.50 - 0.80 RON / KG E-Hulladékoknak
  • img
  • img
  • img
img0744-607656
imgoffice@pajurca.ro

FONTOS KÖZLEMÉNY!
Cégûnk 21.12.2018 és 07.01.2019 között zárva lesz!
Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet!

SC PAJURCA METAL GROUP SRL

Micsandrelor utca 36 szám, Nagyvarád, Bihar, Románia

Cégünk fő tevékenysége a lakossági-, illetve cégek működése és a gyártás során keletkezett hasznosítható fém illetve szinesfém hulladékok átvétele, előkezelése, értékesítése.

A fobb tevékenységünkhöz tartozik a Vas- és Színesfém kereskedés amiben az átvett anyagok:

Szinesfémek: Vörös Réz, Sárgaréz, Aluminium(Drót,Profil,Offset,Gyártásközi,Ontvény,Forgács,Hutö,Felni), Bronz, Inox(Saválló), Olom, Aluminium Uditös Dobozok,Akkumulátor, Zamak(Spiáter), Zink(Horgány), stb.

Fémek: Ocska Vas, Öntvény, Tábla, Karosszériák, Vas Span reszélék(forgács), stb.

Papir, Carton, muanyag gyumölcsös ládák, muanyag sörös ládák, PVC, Polipropilena, Polietilena, Folia, PET Palackok, stb.

DEEE Hulladék: Háztartási készűlékek, hűtöszekrények, mosogép, televizio, monitor, stb, Elektromos és Elektromos Háztartási hulladék, hutök, tv,nyomtato, hajszaritok, stb; szamitogép, laptop, mobil telefon, proceszor, tv tunner, modem, video kártya, PC kártya, RAM, stb.

Üveget is vásárolunk: Befötes, Sörös, Üditös Üveget! Ablak Üveget - NEM!

A szállitas és az anyagok méretre vágassa a mi dolgunk! Kérjuk keresen minket a részletekért!

img

Ezzen a hetén KIEMELT ára van a Elektronikai Hulladékoknak!
Kérem ellenörize az árainkat az "ár lista" menupontban majd "DEEE" Gombra klickelvén!
* 0.50 RON (-3% Környezet védelmi adó) az ára a Televizio, Monitor Hulladéknak: Fontos, hogy legyenek hiánytalanok nem számit ha nem mukodik vagy elvan kicsit repedve!
* 0.50 RON (-3% Környezet védelmi adó) az ára Mosógépeknek, Nyomtatoknak, Másoloknak. Fontos, hogy legyenk hiánytalanok nem számit ha nem mukodnek vagy elvannak kicsit törve,repedve!
* 0.80 RON (-3% Környezet védelmi adó) az ára a Hűtőszekrény hulladéknak. Fontos, hogy legyen hiánytalan. Nem számit ha elvan törve, repedve!

img   img   img